Vereniging Nederland Davos voor patiënten met moeilijk behandelbaar astma

AstmaNieuws

Nieuw logo Nederlands Astmacentrum Davos

Met de komst van de nieuwe eigenaar van het Nederlands Astmacentrum Davos en zeker ook dankzij de input van longartsen, longverpleegkundigen en andere mensen die het NAD een warm hart toedragen zijn er veel ideeën geopperd om naast de schone lucht in Davos ook een frisse wind te doen laten waaien.

Zo zijn we onder andere heel druk bezig met een gloednieuwe website, met nieuwe foto’s, filmpjes en patiënten-verhalen, die het voor nieuwe patiënten inzichtelijker maakt wat hen te wachten staat na een verwijzing. Ons streven is dat het voor verwijzers via deze website makkelijk(er) wordt om te verwijzen.
Van het in de lucht gaan van de nieuwe website houden bij u natuurlijk op de hoogte.
Maar ons nieuwe logo kunnen we hierbij al wel presenteren.

Per 1 september 2017 bestaat het NAD officieel 120 jaar, het komend jaar zal in het teken staan om deze topzorg bij het NAD op de top in Zwitserland, on top of mind te krijgen.

Er is een oproep geplaatst aan mensen die in het Nederlands Astmacentrum in Davos zijn geweest of zij hun eerlijke beoordeling hierover op Zorgkaart Nederland zouden willen geven. Dankzij deze oproep zitten we nu op bijna 50 beoordelingen. We streven naar 100 beoordelingen. Want ook dit kan bijdragen aan het meer zichtbaar maken van het NAD. Hopelijk zijn er nog mensen die er wat tijd voor over hebben om hun mening over de behandeling die zij bij het  NAD hebben gehad te plaatsen op: https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=Nederlands+Astmacentrum+Davos

Geschreven door Marion Foppele
Zorgmanager NAD

logo nad-jpg.jpg

 


Tweet
Update
Reddit Digg

Reacties

esther (28 september 2017):

ben ik de enige die het logo niet ziet??

margreet (29 september 2017):

Esther, het logo stond op de website als plaatje naast het artikel. maar vanwege jouw opmerking en de duidelijkheid hebben we het logo ook nog even onder het artikel geplakt.

johan visser (29 september 2017):

mijn vraag is wie de nieuwe eigenaar van het Astmacentrum is? Is het een idee om in een volgende uitgave eens hierover wat uitgebreider te berichten? Ook bijvoorbeeld in relatie met de betrokkenheid van de VND in de nieuwe constellatie. Melding van een nieuw logo is toch wel wat magertjes.

margreet (29 september 2017):

Beste Johan,

Aan de nieuwe eigenaar van het NAD is veel aandacht besteed, zowel hier op de website als in de verschillende nieuwsbrieven die aan onze leden verzonden zijn. Ik zou denken.....bijna niet te missen maar helaas heeft u die berichtgeving wel gemist. In het december nummer van Reactie! is een artikel over hem opgenomen dus als u op de website even bij deze link kijkt: http://www.nederland-davos.nl/site/_news_/_dl_/248/Reactie%21%20december%202016.pdf
kunt u het hele artikel nog eens rustig lezen.

Hartelijke groet
Margreet


Reactie plaatsen

Alle velden zijn verplicht
Naam:

E-mail:

Reactie: