Vereniging Nederland Davos voor patiënten met moeilijk behandelbaar astma

Jeugd + Jong

Hooi!
Leuk dat je het JEUGD gedeelte van de website hebt gevonden. Alle stukjes die je hier terug kunt vinden worden geschreven door leeftijdsgenoten, die allemaal al eens opgenomen zijn geweest. We willen elkaar helpen door al onze ervaringen met elkaar te delen. We delen tips om de dag door te komen, ervaringen met verschillende instanties - zoals het UWV - maar ook leuke of soms moeilijke ervaringen uit Davos. Al met al hopen we een duidelijk beeld te kunenn geven van het leven in Davos, maar ook in Nederland. 
We hopen dat je een antwoord op al je vragen hier kunt vinden. Zit je toch nog ergens mee? Vind je dat er een belangrijk onderwerp niet besproken wordt? Reageer hieronder of stuur een berichtje via onze facebookpagina. 

Lid worden van de Facebookpagina is sowieso leuk. Je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en misschien spot je tussen de reacties wel een oude bekende!  
 
- Lizet 

 
 

Tweet
Update
Reddit Digg

Reacties

Frank van der Heijden (13 januari 2012):

Ik wil bij deze de nieuwe op te starten jeugd + jong pagina c/q website feliciteren met het begin van iets moois, Readactie jeugd,,,heel veel sucses, groetjes Frank

John (1 maart 2012):

Lizet, ik ben reuze benieuwd wat je er met je "jeugdteam" van gemaakt heb.In ieder geval mooi dat er een heuse jeugd pagina in de maak is. Succes. Groetjes John

monique (12 maart 2012):

Ik kan niet wachten zeg. Ik ga vanaf nu regelmatig kijken of er al nieuws staat.
Veel succes.

Yvone Bos (29 maart 2012):

Wat een ontzettend leuk en goed initiatief. Erg belangrijk dat er voor jeugd/jongeren een site is!!
Veel succes. Yvonne

Cisca Zuurveld (13 april 2012):

Geweldig goed initiatief. Ik wens je veel succes met het realiseren van deze opzet. Lijkt me prima dat jongeren hun eigen plek binnen deze site krijgen!

Veel succes! Cisca

monique Ruegg (13 april 2012):

Meiden,

Nu is het al leuk. Leuk om jullie eigen ervaringen te lezen.
Weet zeker dat andere dit ook vinden.
Kan niet wachten om meer.
Monique

Yvonne Bos (1 mei 2012):

Wat hebben jullie deze site mooi, duidelijk en overzichtelijk gemaakt. Ben trots op jullie!! Echt goed dat deze site er is. (Mochten jullie mijn hulp nodig hebben, hoor ik het graag. Kim heeft ook een opname gehad en ik ben als ouder nauw betrokken geweest bij deze opname).
Succes Yvonne

John (2 mei 2012):

Heel kort, pluim!!!!!!!
Groetjes John

Elselien (2 mei 2012):

HardSTIKKE leuk dames! Veel succes & groetjes Elselien


Reactie plaatsen

Alle velden zijn verplicht
Naam:

E-mail:

Reactie: