Vereniging Nederland Davos voor patiënten met moeilijk behandelbaar astma

Word lid of donateur

 

Wij kunnen bergen verzetten, maar niet zonder uw hulp!

 

Voor mensen met moeilijk behandelbaar astma (MBA) is opname in het Nederlands Astmacentrum in Davos, Zwisterland, vaak een laatste mogelijkheid.

Wanneer deze patiënten naar Davos verwezen worden door hun longarts / kinderarts voor een hooggebergte behandeling hebben ze al een lange en uitputtende weg van ziekenhuisopnames en kuren met zware medicijnen achter de rug.

Om een opname in deze voor moeilijk behandelbaar cq ernstig astma gespecialiseerde kliniek voor de patiéntengroep toegankelijk te houden zijn er bergen werk te verzetten. En dat kost geld.

Voor patiënten met ernstig en/of moeilijk behandelbaar astma is er het lidmaatschap van de Vereniging Nederland-Davos. Wat de Vereniging allemaal doet kunt u lezen op deze website. U wordt jaarlijkst uitgenodigd voor de ledendag.

Meld u hier aan: Wordt lid

Voor iedereen die de Vereniging en het werk van de Vereniging een warm hart toedraagt en niet lid wil/kan zijn van de VND, is er de mogelijkheid om Donateur te worden.

Meld u hier aan: Wordt donateur

Als u lid of donateur wordt van de Vereniging Nederland-Davos maakt u 'bergen verzetten' voor ons een stuk lichter!

 

Wist u dat u bij veel zorgverzekeraars uw contributie voor het lidmaatschap van uw patiëntenvereniging kunt declareren? Klik hier voor meer informatie.


Tweet
Update
Reddit Digg