Lees voor

Jong!

Jong!

Op pagina Jong! vind je uitgebreide informatie en ervaringen over jong zijn met astma in de leeftijd van 0 tot 24 jaar.

Superhelden met (ernstig) astma

Samen met Tackenvogels Producties hebben wij een animatie gemaakt over het dagelijksleven van kinderen met (ernstig) astma.

Je zult zien dat er in het filmpje allerlei icoontjes verschijnen. Download onze Praatplaat – Superhelden met (ernstig)astma om samen te praten over het leven als superheld met astma.  Deze video was het startsein voor de JONG!-pagina. Het doel is om zowel kinderen als ouders voor te lichten over diverse thema’s die leven met (ernstig) astma raken. Wij staan altijd open voor input, dus mocht je nog een goed idee hebben: mail naar info@nederland-davos.nl

Dit is niet de enige video die de VND heeft laten ontwikkelen. Op de website is ook de animatie ‘een dag met ernstig astma’ te vinden.

Hier vind je de laatste informatie over jong en astma

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

De impact van ernstig astma op het leven van een tiener

Al haar hele leven leeft Lara met een ernstig vorm van astma, het is moeilijk om daarmee om te gaan. Leven met ernstige astma in de pubertijd is erg lastig.

Lees hier haar verhaal.

Binnen spelen

De school is weer begonnen en het wordt langzaam aan weer eerder donker. Dat betekent waarschijnlijk dat jij steeds meer binnen op je slaapkamer aan het spelen bent. Extra belangrijk dus om goed naar je kamer te kijken! Word jij vaak benauwd wanneer je lang op je slaapkamer bent?

Lees hier tips om je slaapkamer 'allergieproof' te maken!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.