Frank Weller

Voorzitter

Frank Weller is longarts en de voorzitter van onze vereniging. Zijn aandachtsgebieden zijn strategie en medische zaken. Al sinds zijn studententijd is Frank Weller betrokken bij de zorg voor mensen met astma. Als bestuurder bij onze vereniging levert hij graag zijn bijdrage aan het zichtbaar maken van de mens achter de astma.

Lees meer

Barend de Graaff

Secretaris

Barend de Graaff is onze secretaris. Vanuit zijn achtergrond als bedrijfsjurist, kijkt hij kritisch en met een juridische blik naar de manier waarop de VND als organisatie functioneert. Zowel intern als extern. Op die manier draagt hij bij aan de professionaliteit van de vereniging en ondersteunt hij de VND in de formele realiteit van een patiëntenvereniging.

Lees meer

Margret Smits

Penningmeester

Margret Smits, onze penningmeester, is werkzaam in de financiële wereld. Met de kennis en ervaring die ze hier heeft opgedaan, zorgt ze ervoor dat de financiën van onze vereniging op orde zijn. Op die manier ontstaat er volgens haar inzicht, rust en ruimte voor het organiseren van verschillende activiteiten voor mensen met astma en leden van de VND.

Lees meer

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.