Lees voor
Algemeen | 11 okt 2020

Vraag voor ouders met -Ernstig- Astma.

De VND is druk bezig om een nieuwe animatiefilm te ontwikkelen! In deze film staat uitleg aan kinderen met een ouder met -ernstig- astma centraal....
nieuwsfoto

De VND is druk bezig om een nieuwe animatiefilm te ontwikkelen! In deze film staat uitleg aan kinderen met een ouder met -ernstig- astma centraal. Doormiddel van deze animatie willen wij het kind uitleggen en inzicht geven wat astma voor de ouder inhoudt en wat voor gevolgen dit soms kan hebben voor het hele gezin.

Heb jij als ouder specifieke situaties, met betrekking tot je -ernstig- astma, die je lastig vindt om uit te leggen aan je kind(eren)? Of heb jij juist een goede tip over hoe jij een bepaald onderwerp over -ernstig- astma uitlegt aan je kind(eren)? Laat het weten en stuur een mailtje naar dafne@nederlanddavos.nl.

Een aantal van jullie reacties kunnen wij dan in de animatiefilm verwerken.

#BenauwdeNederlander #ernstigastma

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.