Lees voor
Algemeen | 5 apr 2023

Herhaaloproep, heb je je al aangemeld voor dit bijzondere evenement?

Op zaterdag 22 april is het evenement ‘Ontmoeten’, georganiseerd door Longfonds, astmaVereniging Nederland en Davos en de longfibrose patiëntenvereniging. Het duurt van 10.00 tot 15.00...
nieuwsfoto

Op zaterdag 22 april is het evenement ‘Ontmoeten’, georganiseerd door Longfonds, astmaVereniging Nederland en Davos en de longfibrose patiëntenvereniging. Het duurt van 10.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in Nijkerk.

Meld je aan

Nieuwsgierig naar het programma?

De dag bestaat uit twee onderdelen.

  1. Plenair: Positieve Gezondheid en het Longforum

Samen met Yvonne Ruigrok gaan we deze dag in gesprek over Positieve Gezondheid. Het idee hierachter is dat het leven meer is dan ziek zijn. Want hoe we ons voelen, wordt door veel meer bepaald dan of we ziek zijn of niet. Door zo te denken, krijg je meer grip op het leven met een ziekte. Want zelfs wie heel ziek is, heeft wel iets waarvan de ogen gaan glimmen…

Ook krijg je deze dag een kijkje op het vernieuwde Longforum, de digitale ontmoetingsplek voor alle mensen met een longziekte. Yvonne Spies van Longfonds neemt je hierin mee.

  1. Praktisch aan de slag in kleine groepen

In de middag gaan we praktisch aan de slag. Je leert hoe het ervoor staat met jouw Positieve Gezondheid én waar nog verbeterkansen liggen.

Daarnaast is er de hele dag ruimte voor het ontmoeten van andere mensen met een zeldzame longziekte. Een mooie kans om elkaar (weer) te spreken en van elkaar te leren!

Aanmelden

Wil je meer te weten komen over wat Positieve Gezondheid voor jou kan betekenen? Of wil je gewoon graag andere mensen met een bijzondere longziekte leren kennen?

Meld je aan

Kun je niet op 22 april?

Maar wil je wel de presentatie over Positieve Gezondheid of het Longforum terugzien? Dat kan. Laat je gegevens hier achter, dan houden we je per mail op de hoogte.

 

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.