Lees voor
Algemeen | 28 mei 2021

Meld je aan voor de webinar WieWatWajong

Vanaf 1 januari 2021 is de Wajong op een aantal punten veranderd. Deze verandering heet ‘de vereenvoudiging van de Wajong’. Voor alle Wajongers die vragen...
nieuwsfoto

Vanaf 1 januari 2021 is de Wajong op een aantal punten veranderd. Deze verandering heet ‘de vereenvoudiging van de Wajong’. Voor alle Wajongers die vragen hebben over de veranderingen en het overstappen van de ‘oude’ Wajong naar de Wajong 2010, organiseert Ieder(in) op 8 juni 2021 de webinar WieWatWajong.

Wat verandert er nou precies? Wat betekenen de veranderingen voor je rechten en plichten? En hoe gaat het overstapgesprek bij het UWV in zijn werk?

Op dinsdagavond 8 juni om 19.30 uur beantwoorden we samen met arbeidsdeskundige Ton Laenen al je vragen over de veranderingen in de Wajong en het overstappen van de ‘oude’ Wajong naar de Wajong 2010.

Meld je aan

Meld je hier aan voor de webinar WieWatWajong. Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 4 juni. Op maandag 7 juni krijg je van ons een mail met de zoomlink naar de webinar.

 

Bron: Iederin

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.