Lees voor
Algemeen | 6 nov 2022

Terugkijken webinar ‘Blijf de baas over je zeldzame longziekte’

Dit webinar heeft Longfonds in samenwerking met de VND en Longfibrose patiëntenorganisatie georganiseerd. Je kunt het nu terugkijken. In dit webinar van 2 november 2022...

Dit webinar heeft Longfonds in samenwerking met de VND en Longfibrose patiëntenorganisatie georganiseerd. Je kunt het nu terugkijken.

In dit webinar van 2 november 2022 vertelde longarts Mareye Voortman over het belang van een goed gesprek, hoe je behandelingsmogelijkheden bespreekt en hoe je samen tot de beste behandeling komt. Ervaringsdeskundige Ellen Rusch vertelde waar zij tegenaan liep en hoe ze daarmee is omgegaan. Ook gaven de sprekers handige tips en adviezen om jou te helpen de baas te worden of te blijven over je zeldzame longziekte.

Het webinar is interessant voor mensen met een zeldzame longziekte zoals bronchiëctasieën, alpha-1 en longfibrose, net als voor mensen met ernstig astma en voor zorgverleners.

vind je het soms lastig om zelf de baas over je ernstig astma? Voel je je niet altijd begrepen door jouw longarts? En vraag je je af hoe je hierover het gesprek aan kunt gaan?

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.