Algemeen | 31 mei 2024

Jij komt toch ook naar onze ledendag?

Ledendag, 15 juni 2024: (ernstig) astma komt nooit alleen! 
nieuwsfoto

Ledendag, 15 juni 2024: (ernstig) astma komt nooit alleen! 

Speciaal voor onze leden organiseren wij jaarlijks een ledendag. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en op de hoogte te blijven van alles wat er binnen onze vereniging en op astmagebied speelt.  

Dit jaar vindt de ledendag plaats op 15 juni in het Van der Valk Hotel in Breukelen. Het thema van de dag is: (ernstig) astma komt nooit alleen! Want als je chronisch ziek bent, herken je het misschien wel: er komt (soms) van alles bij waar je mee moet dealen. Bij (ernstig) astma kunnen dat bijvoorbeeld diabetes, osteoporose, ondergewicht of overgewicht zijn. En omdat we weten hoe lastig dit kan zijn, hebben we een aantal (ervarings-)deskundigen uitgenodigd om al je vragen over deze ‘bij-ziektes’ te beantwoorden. Natuurlijk is er ook nog ruimte in het programma om andere leden ontmoeten en bij te kletsen. Kortom: deze dag wil je niet missen!

Ben je al lid? Meld je dan snel aan voor deze gezellige dag door te mailen naar info@nederland-davos.nl. Nog geen lid, maar wil je deze dag niet missen? Wordt dan nu lid via: https://nederland-davos.nl/lid-worden/  

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.